Hmoždíře
Nejprodávanější
Hledáte hmoždíře na koření či přípravu pest? U nás si zaručeně vyberete. Máme pro vás keramické hmoždíře, granitové hmoždíře, kamenné hmoždíře i dřevěné hmoždíře. Které z nich využijete právě ve své kuchyni při přípravě oblíbených jídel?
Jak používat hmoždíř
Hmoždíř slouží v kuchyni k roztloukání a drcení přírodních surovin. V hmoždíři pomocí tloučku rozdrtíte například jednodruhové koření a připravíte si báječné kořenící směsi i bylinková pesta. Jestliže tedy chcete připravovanému pokrmu dodat jedinečnou chuť a vůni, hmoždíř na koření, bylinky a pesto je v tomto ohledu nezastupitelným pomocníkem.
Jaký hmoždíř je nejlepší
Zajímá vás, jaký hmoždíř je ten nejlepší? Jestliže se poohlížíte po hmoždíři na koření nebo přípravu bylinkových pest, máte celou řadu možností výběru. Jako hmoždíř na koření oceníte zejména keramické hmoždíře, kamenné hmoždíře nebo granitové hmoždíře, v nichž perfektně uděláte i báječná pesta.
Velmi oblíbené jsou také dřevěné hmoždíře, mezi kterými vynikají hmoždíře z kvalitního a odolného bambusu. V těchto hmoždířích s přehledem rozdrtíte koření a připravíte kořenící směsi či bylinková pesta.
Hmoždíř na koření s tloučkem: Základní kombinace
Hmoždíř na koření či na pesto se rozhodně neobejde bez tloučku neboli paličky. Právě kombinace hmoždíře se zdrsněným dnem a tloučku zajišťuje, že dokonale roztlučete či rozdrtíte jednodruhové koření nebo si připravíte skvělou kořenící směs či bylinkové pesto.
Hmoždíř na koření a bylinky jako ozdoba kuchyně
Kamenný hmoždíř, granitový hmoždíř, dřevěný hmoždír nebo keramický hmoždíř jsou nejen praktickými kuchyňskými pomocníky. I když je nepoužíváte, rozhodně je neschovávejte, ale mějte je vystavené. Díky svému jedinečnému vzhledu se totiž stanou ozdobou každé kuchyně.