Stylové lustry do ložnice: Přehled nejhezčích

Hledáte lustr do ložnice? Přinášíme přehled těch nejhezčích kousků. Lustr je přeci jenom středobodem každé ložnice, proto tuto praktickou a zároveň designovou dekoraci vybírejte opravdu pečlivě. Líbit se vám budou zvláště následující modely.

Ložnice-s-lustrem

Lustry do ložnice - inspirace

Chcete si vybrat moderní lustry do ložnice a hledáte inspiraci? V tom případě jste u nás správně. Máme pro vás přehled nejhezčích lustrů do ložnice, které rozhodně i vám padnou do oka. Jaké lustry si tedy můžete konkrétně pořídit do ložnice?

Korálkový lustr do ložnice

Jestliže si přejete svou ložnici zařídit opravdu výjimečně, vsaďte na korálkový lustr do ložnice, který rozhodně upoutá na první pohled. Tento designový lustr se nejen díky svému designu, ale také velikosti stane jednoznačně středobodem vaší ložnice. Využijete jej přitom jak v místnosti s vysokým stropem, luxusně bude vypadat i v ložnici s nízkým stropem.

Lustr do ložnice s moderním kovovým stínidlem

Pokud toužíte po stylovém lustru do ložnice, skvělou volbou je také lustr s moderním kovovým stínidlem. Toto stínidlo, kterému nejvíce sluší černá či zlatá barva, může mít spoustu designů. Krásně vypadá třeba kované z plátů, se síťovanou strukturou nebo v celokovovém provedení, a to například v designu lampy, koule, otevřeného kruhu, diamantu, válce nebo kapky.

Kovový lustr do ložnice je skvělou volbou, pokud máte svůj interiér zařízený v moderním stylu. Perfektně ladí také k interiéru v industriálním stylu a ve zlatém provedením k interiéru v boho stylu. Lustr do ložnice s moderním kovovým stínidlem můžete rovněž zkombinovat se stolní lampou nebo stojací lampou ve stejném designu a provedení. Výsledek bude více než dokonalý.

Lustr-v-ložnici

Skleněný lustr do ložnice

Skvělou volbu představuje také skleněný lustr do ložnice, který je stylový a moderní. Vyberte si například skleněný lustr ve tvaru koule, který má dokonale propracované stínidlo z foukaného skla. Tomuto typu lustru do ložnice sluší, když bude složený nejen z jednoho, ale také rovnou z několika kusů závěsných svítidel.

Nadšeni budete například z lustru do ložnice se třemi závěsnými svítidly, které jsou vyrobeny z kombinace skla a černého kovu. Toto spojení vytváří skutečně moderní design a eleganci, které se jen tak neokoukají a které dokonale vyniknou nad postelí v ložnici.

Kam se hodí skleněné lustry do ložnice nejvíce? Vyniknou v moderních interiérech i v interiérech zařízených v klasickém stylu. Pokud se v lustru do ložnice snoubí spojení skla a kovu, jde o perfektní volbu také do interiéru v industriálním stylu.

Lustr do ložnice v přírodním stylu: Z ratanu či bambusu

Máte svou ložnici vybavenou v klasickém, skandinávském, rustikálním nebo přírodním stylu? V tom případě bude s touto místností dokonale ladit lustr se stínidlem z přírodních materiálů. Vaši ložnici rozzáří například lustr, jehož stínidlo je pletené z ratanu nebo z lamellehkého a odolného bambusového dřeva. Na tuto pletenou konstrukci je radost pohledět - díky svým jasným barvám a přírodnímu materiálu vaši ložnici krásně zútulní.

Lustr do ložnice se stínidlem z ratanu či bambusu zkuste zkombinovat s dalšími přírodními materiály. Díky tomu se vám bude v ložnici usínat a spát jedna báseň.

Bílé-aranžma-s-lustrem

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.