Blok na kuchyňské nože - který bude nejlepší

Součástí vaší kuchyňské linky může být řada šikovných pomocníků. Jedním z nich je také blok na nože, díky kterému budete mít všechny své kuchyňské nože na jednom místě. Dáme vám tipy na to, jaký blok na kuchyňské nože pro vás bude ten nejlepší. Pokud tedy sháníte nový stojan na nože, který vybrat?

kuchyňský-blok-na-nože

Blok na nože: Proč si jej pořídit?

Chcete mít svou kuchyňskou linku perfektně uspořádanou a zároveň dbáte v kuchyni na bezpečnost? V tom případě vám na pracovní ploše kuchyňské linky nesmí chybět blok na nože, který je pro každého kuchaře a kuchařku opravdu velkým pomocníkem.

Díky tomuto praktickému stojanu budete mít své kuchyňské nože vždy po ruce a tak si s nimi můžete kdykoliv nakrájet nejrůznější suroviny potřebné k vaření. Ve stojanu na nože všechny své kuchyňské nože perfektně uspořádáte. Zároveň s jeho využitím ochráníte nože před ztupením ostří a prodloužíte jejich životnost ve srovnáním s tím, než kdybyste je měli volně v přihrádce.

Blok na nože představuje také velmi bezpečný prvek. Dokonale se v něm schová ostří všech kuchyňských noží, o které se tak ani náhodou nepořežete. Blok na kuchyňské nože představuje rovněž designový prvek, který umí perfektně ozvláštnit každou kuchyňskou linku. Přinášíme vám několik tipů, který blok na nože pro vás bude ten nejlepší.

Dřevěný blok na nože: Elegantní řešení do každé kuchyně

Pro bezpečné a stylové uskladnění kuchyňských nožů si můžete v prvé řadě pořídit dřevěný blok na nože, který na kuchyňské lince vypadá velmi elegantně. Rozhodněte se například pro celodřevěný bambusový blok na nože. Tento stojan je robustní, má v sobě zabudované drážky pro uskladnění nožů a díky použitému přírodnímu materiálu se bude skvěle vyjímat v každé kuchyni.

Některé celodřevěné bloky obsahují rovněž drážku na ocilku, se kterou se brousí nože. Možná vás potěší, že bloky na nože z bambusového dřeva nabízíme nejen samostatně, ale také v sadě s kvalitními kuchyňskými noži.

Blok-na-nože

Bambusový blok na nože se štětinami vás osloví designem i praktičností

Kromě celodřevěného bloku bloku na nože můžete svou kuchyni vybavit rovněž dřevěným
blokem na nože se štětinami, do kterých kuchyňské nože zapadnou jako ulité a kter dokonale chrání ostří. Velkou výhodou je, že je vložka s plastovými štětinami vyjímatelná, a tak ji můžete velmi snadno čistit.

Bambusový blok na nože se štětinami je praktickým i designovým vybavením jakékoliv kuchyně. Co u něj rovněž oceníte? Jelikož je ve srovnání s bloky s klasickými drážkami na nože vyplněný plastovými štětinami, nože do nich zasunete, kamkoliv chcete.

Co říkáte na blok na nože černý nebo blok na nože bílý?

Jaké máte při výběru bloků na nože další možnosti? Kromě dřevěného stojanu bude na vaší kuchyňské lince perfektně vypadat také plastový blok na nože se štětinami, který si můžete pořídit hned v několika barevných provedeních.

Jaký plastový blok na nože vybrat, aby se hodil opravdu do každé kuchyně a byl zároveň elegantní? Rozhodněte se zejména pro blok na nože černý nebo blok na nože bílý. Kromě nich je skvělým řešením také stojan na nože v šedé barvě.

Věříme, že díky našim tipům si vyberete designový, kvalitní a praktický stojan na nože, který vynikne i na vaší kuchyňské lince. Blok na nože zkrátka dodá vaší kuchyni šmrnc a vy díky němu budete mít všechny potřebné kuchyňské nože vždy po ruce.

sada-bílých-nožů

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.